Продукти:
| |
Начин на приготвяне:
Нарежете картофите на кубчета,а останалите продукти на ситно.Загрейте олио с 1/2 ч.ч вода и добавете каймата.Разбъркайте я за да не остане цяла.Когато промени леко цвета си добавете лука,праза,морковите и картофите,подправките без червения пипер.Ако е нужно добавете малко вода.Оставете да покъкри след което поставете и червения пипер.Разбъркайте и добавете още малко вода,но да не покрива сместа.Изсипете в тава и печете 30,40 минути на 200 градуса.
След като се изпече направете застройка.Разбийте яйцето,добавете млякото,щипка сол и брашното.Разбъркайте,трябва да се получи смес по гъста от боза.Залейте върху мусаката и поръсете с малко мащерка.Запечете до готовност. | |
петък, 22 ноември 2013 г.
Мусака с подправки
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар